Manja slova Veća slova RSS 

Vijesti

09.09.2015.

Održan peti sastanak Pododbora za inovacije, ljudske resurse, informatičko društvo i socijalnu politiku

Održan peti sastanak Pododbora za inovacije, ljudske resurse, informatičko društvo i socijalnu politiku Učesnici sastanka su razmatrali napredak koji je ostvaren u oblastima obrazovanja, kulture, nauke i istraživanja, informatičkog društva i medija, kretanja radnika i socijalne politike i zapošljavanja.

08.09.2015.

Sastanak: Kovačević – Perks

Sastanak: Kovačević – Perks

Ministarka Kovačević je upoznala g-dina Perksa sa lokacijama na kojima će biti izgrađeno još dnevnih centara i malih grupnih kuća za djecu sa smetnjama u razvoju, razvijanju usluge hraniteljstva kao najpoželjnijeg oblika alternativne zaštite djece bez roditeljskog staranja.

07.09.2015.

NAJAVA: Konferencija za novinare povodom početka rada nacionalne SOS linije za žrtve nasilja u porodici

Ministarstvo rada i socijalnog staranja, Kancelarija Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) u Crnoj Gorii Delegacija Evropske unije u Crnoj Gori organizuju konferenciju za novinare, u srijedu, 9.septembra sapočetkom u 10 časova, u press sali zgrade Vlade Crne Gore.

04.09.2015.

Saopštenje Ministarstva rada i socijalnog staranja povodom porodice Radulović iz Komana

Stručni radnici Centra za socijalni rad Podgorica obišli su juče porodicu Radulović iz Komana i sagledavajući socio-ekonomsku i zdravstvenu situaciju, utvrdili da se porodica nalazi u nezavidnoj situaciji i da im treba pomoć ove ustanove, kako materijalna tako i savjetodavna.

03.09.2015.

Ministarka Kovačević gostovala u jutarnjem programu RTVCG

Ministarka Kovačević gostovala u jutarnjem programu RTVCG

Ministarka rada i socijalnog staranja Zorica Kovačević gostovala je 3.09.2015 u jutarnjem programu RTVCG

29.08.2015.

SAOPŠTENJE POVODOM MEĐUNARODNOG DANA NESTALIH

Međunarodni dan nestalih kojim se obilježava sjećanje na žrtve prisilnog nestanka, nestanka u oružanim sukobima i zločinima protiv čovječnosti, podsjeća da je rasvjetljavanje sudbine nestalih lica civilizacijska, pravna i moralna obaveza prema žrtvama, njihovim porodicama i drušvu u cjelini, koja protekom vremena nije i ne može biti manja.

27.08.2015.

Vlada usvojila Informaciju o preduzetim mjerama u cilju zatvaranja kampa Konik i Vrela Ribničkih

Vlada usvojila Informaciju o preduzetim mjerama u cilju zatvaranja kampa Konik i Vrela Ribničkih

Izjava ministarke rada i socijalnog staranja Zorice Kovačević nakon sjednice Vlade Crne Gore povodom usvajanja Informacije o preduzetim mjerama u cilju zatvaranja kampa Konik i Vrela Ribničkih... Video

26.08.2015.

Ministarka Kovačević prisustovala sastanku Operativnog tima za sistem azila

Ministarka Kovačević prisustovala sastanku Operativnog tima za sistem azila

Ocijenjeno je da Crna Gora ima dovoljno kapiciteta da rješava pitanja priliva migranata sa kriznog područja saglasno Međunarodnim konvencijama koje se odnose na zaštitu prava izbjeglica.

20.08.2015.

Najava postupaka nabavke za izbor najpovoljnije ponude za izgradnju 120 stambenih jedinica u naselju Kamp Konik 1 u Podgorici

Regionalni stambeni program finansiran na osnovu Okvirnog ugovora zaključenog između Banke za razvoj Savjeta Evrope i Crne Gore o Regionalnom programu stambenog zbrinjavanja od 04.11.2013. godine, Ugovora o donaciji između Banke za razvoj Savjeta Evrope i Crne Gore u vezi sa realizacijom potprojekta Regionalnog programa stambenog zbrinjavanja od 07.10.2014 godine

18.08.2015.

Ministarka Kovačević posjetila radnike na obuci u Beranama i Bijelom Polju

Kineska kompanija poštovaće domaće zakone o radu i radnom odnosu, pa je dobra prilika da se za nova zanimanja obučavaju srednjoškolci i studenti, ali i oni kojima fali koja godina do penzije -poručila je ministarka rada i socijalnog staranja, Zorica Kovačević, prilikom posjete radnicima koji se u Beranama i Bijelom Polju pripremaju za gradnju autoputa Bar-Boljare...