Manja slova Veća slova RSS
Top vijesti Najčitanije  

                                Projekti

 MRSS

MRSS

 Biro

MRSS

MRSS

 

Aktuelnosti

03.03.2015.

Održana sjednica Socijalnog Savjeta

Održana sjednica Socijalnog Savjeta

Izjava predsjednika Savjeta i ministar rada i socijalnog stranja mr Predrag Bošković

više...
02.03.2015.

NAJAVA: Sjednica Socijalnog Savjeta

Redovna sjednica Socijalnog savjeta, kojom će predsjedavati predsjednik Savjeta i ministar rada i socijalnog stranja mr Predrag Bošković, će se održati u utorak 3. marta sa početkom u 15:00 sati u sali stare zgrade Vlade Crne Gore, (Ul. Jovana Tomaševića, bb Podgorica).

više...
27.02.2015.

SAOPŠTENJE: Susret Bošković-Čajlan

SAOPŠTENJE: Susret Bošković-Čajlan

Ministar rada i socijalnog staranja mr Predrag Bošković sastao se danas sa novoimenovanim predstavnikom UNHCR-a u Crnoj Gori, Mustafom Server Čajlanom.

više...
27.02.2015.

SAOPŠTENJE: Održana sjednica Koordinacionog odbora

SAOPŠTENJE: Održana sjednica Koordinacionog odbora

Na današnjoj sjednici Koordinacionog odbora jednoglasno je usvojen Izvještaj o stepenu realizacije mejra iz Akcionog plana za implementaciju Strategije za trajna rješenja pitanja koja se tiču raseljenih i interno raseljenih lica u Crnoj Gori, sa posebnim osvrtom na područje Konika za 2014. godine. Na sastanku su članovi Koordinacionog odbora upoznati i sa Akcionim planom za 2015. godinu koji su jednoglasno usovjili

više...
27.02.2015.

Lista kandidata/kinja koji/e su predloženi/ne za člana/icu Radne grupe za praćenje primjene i izradu izvještaja o primjeni Nacionalnog plana akcije za djecu za period 2013-2017.godine.

Za jednog kandidata/nju za člana/icu Radne grupe za praćenje primjene i izradu izvještaja o primjeni Nacionalnog plana akcije za djecu za period 2013-2017.godine, u skladu sa Javnim pozivom objavljenim 16. februara 2015. godine, predložena je kandidatkinja:

više...