Мања слова Већа слова РСС
Топ вијести Најчитаније  

                                Пројекти

мрсс

мрсс

 мрсс

Допуна за Водич Ажурирана новчана давања .пдф

 МРСС

МРСС

мрсс

мрсс

мрсс

мрсс

МРСС

МРСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

 

Актуелности

17.10.2018.

Министар Пуришић разговарао са представницама НВУ "Жене Бара кувају срцем"

Министар Пуришић разговарао са представницама НВУ "Жене Бара кувају срцем"

Удружење је основано почетком текуће године и од тада је подијелило преко 1.300 топлих оброка старим особама, самохраним мајкама и корисницима социјалних помоћи.

више...
17.10.2018.

Одржан пети састанак радне групе за подршку пројекту ‘’Ка ЕУ правилима о координацији система социјалне сигурности ‘’

На петом састанку радне групе за подршку пројекту ‘’Ка ЕУ правилима о координацији система социјалне сигурности ‘’ одржаном дана 16. октобра 2018. године, договорени су даљи кораци у имплементацији наведеног пројекта, планирање активности и обука за наредни мјесец. У том смислу посебно је битно истаћи теме које ће се фокусирати на накнаде за незапосленост, затим теме за израду Аналитичке и финансијске студије.

више...
16.10.2018.

САОПШТЕЊЕ: Представнице Министарства рада и социјалног старања у посјети Републици Турској, поводом 7. Међународног сајма заштите и здравља на раду

САОПШТЕЊЕ: Представнице Министарства рада и социјалног старања у  посјети Републици Турској, поводом 7. Међународног сајма заштите и здравља на раду

У периоду од 10.10. до 15.10.2018. године, начелница Дирекције за послове заштите и здравља на раду Данијела Шуковић, самостална савјетница у Дирекцији за послове заштите и здравља на раду Јована Бошковић, и самостална савјетнца Мејра Шахмановић, учествовале су на 7. Међународном сајму заштите и здравља на раду у Истанбулу, Република Турска.

више...