Manja slova Veća slova RSS
Top vijesti Najčitanije  

                                Projekti

 MRSS

MRSS

 Biro

MRSS

MRSS

 

Aktuelnosti

30.08.2014.

Danas se obilježava Međunarodni dan nestalih

Na Međunarodni dan nestalih Komisija za nestala lica Crne Gore potražuje 61 crnogorskog državljanina i to: na teritoriji Kosova 43 osobe, na teritoriji Bosne i Hercegovine 12 osoba i na teritoriji Republike Hrvatske šest osoba

više...
29.08.2014.

Konferencija o zaštiti prava pripadnika LGBTI populacije

Konferencija o zaštiti prava pripadnika LGBTI populacije

Na konferenciji su govorili mr Marija Jovović, PR menadžer Ministarstva rada i socijalnog staranja, Amet Sues, predstavnik Škole javnog zdravlja Andaluzije iz Španije, Silvan Agius, predstavnik Ministarstva socijalnog dijaloga, zaštite potrošača i građanskih sloboda Malte i Sanja Juras, iz lezbijske grupe Kontra iz Hrvatske.

više...
29.08.2014.

SAOPŠTENJE: Obučavali se o pravima LGBTI osoba

SAOPŠTENJE:  Obučavali se o pravima LGBTI osoba

Ministarstvo rada i socijalnog staranja organizovalo je, uz tehničku pomoć Delegacije EU u Crnoj Gori, a u koviru TAIEX misije, 28. i 29. avgusta 2014. godine, trening za zaposlene u ustanovama socijalne i dječije zaštite i predstavnike nevladinih organizacija.

više...
28.08.2014.

NAJAVA: Konferencija o zaštiti prava pripadnika LGBTI populacije

U petak 29. avgusta u 12 sati, u prostorijama EU Info centra, eksperti TAIEX misije i predstavnik Ministarstva rada i socijalnog staranja održaće konferenciju za medije na temu "Zaštita prava LGBTI populacije"

više...
20.08.2014.

Nijesu kupovani parfemi i duvanski proizvodi za azilante

Nijesu kupovani parfemi i duvanski proizvodi za azilante

Ministrstvo rada i socijalnog staranja i ministar Bošković nijesu kupovali parfeme i duvanske proizvode za azilante u Crnoj Gori, kako je objavljeno u Dnevnom listu "Dan"

više...